14 Şubat Sevgililer Günü İçin 10 Hediye Tavsiyesi

Dipnot : Geleceğe yatırım tavsiyesidir.

14 Şubat; Dünyada her yıl Şubat ayının 2. haftası sevgililer arasında kutlanan bir gündür.Sevgililer günü Valentine's Day olarak bilinir.

Mutlu bir ilişkinin sırrı özel günleri hatırlamaktan geçer. Aslında önemli olan o kişiyle geçirdiğiniz her günün özel olduğunu bilmektir. Her gün özel fakat her gün hediye almak gerçekten maddi bir yük olabilir. Mutlu bir ilişki sürdürmek istiyorsak yapmamız gereken şey çok basitttir.İki insan arasında ki özel bir günü hatırlamaktır. Özel hissettirecek bir hediye ile de taçlandırmak önemlidir.

Peki özel bir hediye nasıl olmalı? Sevgililer gününde ne almalıyım? Erkek arkadaşıma, kız arkadaşıma nasıl bir hediye almalıyım? dediğinizi duyar gibiyim.

İşte 14 Şubat Sevgililer günü için sevgililerinize alabileceğiniz hediye tavsiye listemiz.

1-) Kadın - Altın Kolye

Fazla klişe sizce de öyle mi? Fakat kadınların %85'nin sevmediğini söylediği halde özel olduğunu düşündüğü takıları taktığını biliyor muydunuz? Özellikle kadınların altın takılara yoğun ilgisi olduğunu herkes biliyor. Altın olarak şık bir kolye eşinizi veya sevgilinizi gerçekten mutlu edecektir.

2-) Erkek - Saat veya Apple Watch

Bir klişede erkeklere gelsin o zaman. Erkeklerin hemen hemen %90'ı saat takmaktadır. Erkek aksesuarı olarak bilinen saat tüm zamanların en güzel hediyesidir. Tabi erkek arkadaşınızın saat koleksiyonu varsa bu maddeyi hızlıca geçin. Veyahut akıllı saat tercihiniz olabilir.

3-) Kadın veya Erkek - Şipşak Fotoğraf Makinesi

Fotoğraf çekinmeyi seven sevgiliniz için şipşak fotoğraf makinesi güzel bir tercih olabilir. Maddi bir imkanınız varsa daha kaliteli profesyonel bir kamera alabilirsiniz.

4-) Kadın - Kar Küresi

Sevgililer günü için kar küresi hediyesi

Kar küresi kadınlara alınabilecek güzel bir hediye masa süsü gibi düşünebiliriz.Hele ki verirken dışarda kar yağıyorsa daha bir anlamı olacaktır. Fakat bu hediye kendi başına bir şey değil. Bunun yanına bir şiir veyahut bir güzel söz veya bir çiçekle verilmesi daha uygun olacaktır.

5-) Erkek - Parfüm

Sevgililer günü için erkek arkadaşa alınabilecek parfüm

Erkekler kendilerinin uzun süre kullanacağı hediyeleri daha çok sevmektedir. Bu yüzzden güzel bir şişe parfüm uzun süre kullanacağı bir ihtiyaçtır ve bu ihtiyacı hediye olarak gidermek gayet güzel bir hareket olabilir.

6-) Kadın - Erkek -) Masa fotoğrafı veya isimliği veya bir kupa bardak

Sevgililer günü için masasına alınabilecek ürün

Çalışan insanlar için masalarının üzerlerinde bulunan şeyler hep anlamlı olur. Sizde bu anlama bir yorum katmak isterseniz bu tarz bir hediye düşünebilirsiniz.

7-) Kadın - Çikolata ve Aşk Kutusu

İşte kadınlara alınabilecek güzel bir hediye daha fakat çok çok daha özel olmalı diye düşünüyorsanız orası ayrı buda bir hediyenin yanına ektra olarakta verilebilir.

8-) Kadın - Erkek - Güneş Gözlüğü

Sevgililer günü için agüneş gözlüğü hediyesi

Erkekler ve Kadınlar için araba da ve her yerde kullanabileceği bir eşya daha güneş gözlüğü hediye için iyi bir tercih gibi duruyor.

9-) Kadın - Makyaj seti

Sevgililer günü için güneş gözlüğü hediyesi

Kadınların kalbine giden yol makyaj malzemesinden geçer. Ünsüz düşünür tilku tarafından söylenen bu söz galiba haklı.

10-) Erkek - Teknoloji

Sevgililer günü hediyesi playstation

Erkeğin kalbine giden yol teknolojik aletlerden geçer. Bir playstation, yeni bir bilgisayar, monitör veya klavye ve mouse seti bile fena olmazdı.

Bonus 1-) Çiçek

Olmazsa olmazımız erkekler, bunu almazsanız büyük sıkıntılar yaşabilirsiniz. Kadın arkadaşların böyle bir problemi yok fakat çiçek yerine okursa bir kitap, okumazsa bir dergi hediye edilebilir.

Bonus 2-) Bungalov ev

Alın demiyoruz tabi. Fakat bir gün de olsa bir bungalov ev kiralayıp şarap eşliğinde yemek yemek güzel bir hediye olabilir. Bungalov ev olmakta zorunda değil başka şehirde veya günü birlik bir gezi planı da güzel bir hediye olabilir.

Gerçek sevgi beklentisizdir. Gerçekten sevdiğini hissettiğiniz kişi sizi mutlu edecektir zaten. Bir şeye nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. Umarım iyi bakıyorsunuzdur. Dediğimiz gibi her gün özel her gün anlamlıdır insanın sevdiği yanındaysa. Sevdiklerinizin kıymetini bilin. Belki onları bir daha göremeyebilirsiniz. Sevgililer gününüz kutlu olsun.

Yorum Gönder

Konu hakkında düşüncelerinizi hemen yorum yaparak belirtebilirsiniz.